maanantai 28. joulukuuta 2009

Mindyn joulu :)

On ollu vähän taukoa kirjoittelussa, mennyt tää joulun aika löhötessä ja syödessä :D Mindy kuitenkin kasvaa vaan ja veikkaisin et neiti on jotain 15 kilon kieppeillä tällä hetkellä kun ikää on kohta 16 viikkoa.

Jouluaatto oli Mindylle varsin mieluinen; aamupäivästä käytiin joululenkillä Chakan ja Trixin kanssa. Tunnin verran jaksoivat kaverit taas tarpoa metsässä pitkin hankia. Mindy oli ilmeisesti ollut aika kiltti (hmmmm...) kun joulupukilta tuli peräti  4 pakettia :) Herkkuja tuli vaikka minkä näköistä mutta Mindyn ehdoton suosikki oli kuitenkin pinkki lateksipossu, josta pääsee "ihana" röhkimisääni. Aluksi Mindy katto possua vähän epäillen, mutta possusta tulikin ehdoton suosikkilelu. Meillä ollaanki sitten kuunneltu röhkimistä meeeelkosen paljon jouluaaton jälkeen :D

Trixi, Chaka, Mindy <3


Mindy on näin joulun alla  keksinyt myös uusia leikkejä. Mindy on alkanut piilotella luita ja siankorvia :) Hyviä piiloja onkin ollut; maton alla, sängyllä, millon missäkin.... xD Hauska vintiö tuo meidän valkoinen neiti, vaikka välillä onkin aika luupää ;)



Ja tässäpä vähän kuvia kaveruksista, Trixistä, Chakasta ja Mindystä.



Joulukamut :)


Mindyn loikka :)

Hiiiirmunen vauhti päällä Mindyllä :)

1 kommentti:

  1. Onpas se Mindy ollu kilttinä kun nui monta lahjaa saanut :) Ja viellä yhen meiluisan röhkijänkin:D

    VastaaPoista