sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Koiratreenit ja kaupunkikävelyä

Tänään oltiin Mindyn kanssa jokasunnuntaisissa koiratreeneissä Lehmossa. Treenit menikin jo paljon paremmin kuin viime sunnuntaina ja Mindy taiskin jo vähän älytä mitä kontaktin ottaminen tarkoittaa. Mindy ottaa kyllä tosi hyvin kontaktia silloin kun ei oo muita koiria näkyvissä mutta sitten kun se näkee toisen karvakorvan niin ei meikäläinen enää kiinnostakkaan :)


Tänään lähdettiin harjoittelemaan kontaktin ottamista vähän kauempana muista koirista. Tein itestäni tooooosi mielenkiintoisen ja yritin vakuuttaa Mindylle et miun kanssa on paljon kivempaa kun toisten koirien kanssa :D Leikittiin kepillä, otettiin kontaktia ja syötiin makupaloja. Ja se auttoi!!! Sain Mindyyn paljon paremmin kontaktin myös kun mentiin kävelyharjoituksia muiden koirien kanssa. Ehkä tästä vielä tulee joskus jotain :) Ei pitäisi olla liian kärsimätön :)

Illalla käytiin myös kaupunkikävelyllä ja hihnassa kulkeminen sujui loistavasti!!! Päivän treenit oli nähtävästi tehnyt tehtävänsä ja Mindy muistikin ottaa katsekontaktin vähän väliä ihan pyytämättä. Jes!! :) Eikä tarvinnut kuin kerran tai pari pysähtyä vetämisen takia. Oikein hyvä päivä siis ja nyt onkin neiti aivan rättipoikki väsy! :)
 <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti