perjantai 26. helmikuuta 2010

Mindyllä virtaa riittää ;)

Juu, eli kyllä virtaa riittää meidän neidissä kun on ollut sellaiset pakkaset ettei olla kunnon lenkeille päästy. Keittiön mattokin sai eilen kyytiä Mindyn toimesta ja nyt sitä koristaa kunnon reikä; no onpahan syy ostaa uusi matto :)
Viime viikot on mennyt normaaleissa merkeissä; muutaman kerran ollaan käyty kamujen kanssa leikkimässä ja treenamassa ja tokoliikkeitä ollaan harjoteltu pienissä pätkissä sisällä kotona. Innostuin noudon treenamisesta kun Hannan luona kokeiltiin Chakan noutokapulalla Mindyn reaktiota siihen. Mindy otti kapulan sekunniksi suuhunsa heti ensi yrittämällä. Miulle iski hirvittävä hinku saada noutokapula ja päästä heti treenaamaan Mindyn kanssa lisää, ongelmana on vain se ettei tästä koko kaupungista löydy kevyitä kapuloita, joilla vois aloittaa treenaamisen. Kapula on nyt kuitenkin tilauksessa ja noudon treenaaminen aloitetaan heti kuin mahdollista. Voi olla, että treenaamisen aloittaminen jää muutaman viikon päähän, sillä puolentoista viikon päästä Thaimaan helle odottaa. (jiippiiiiiii!!! :) ) En siis tiedä, että kannattaako treeniä aloittaa jos vain viikon ehtii harjoitella. Kunhan nyt katsellaan että milloin se kapula saadaan! :) Hannalta sain myös hyviä vinkkejä tokoliikkeisiin ja nyt Mindy osaa seisomisenkin huomattavasti paremmin. Onneksi on joku joka näistä tietää paremmin; itsellä kun ei nuo oikeat koulutusmetodit ole ihan täysin hallussa. :)


Toissailtana käytiin treenailemassa tuossa lähellä raviradan parkkipaikalla ja olinkin Mindystä hirmuisen ylpeä. Meidän prinsessalla on nimittäin ollut pienoisia keskittymisongelmia muiden koirien läsnäollessa, eikä treenaminen aiemmin ole onnistunut hirveän hyvin porukassa. Tällä kertaa Mindy jaksoi keskittyä todella hyvin, vaikka pari kertaa kamujen touhut meinasivat kiinnostaa minua enemmän :) Saatin otettua ihan perus kontaktia, perusasentoa ja seuraamista. Pakkasen takia meinasi näpit jäätyä, mutta Mindyn edistymisen takia jaksoi itsekin kärvistellä kylmässä. Edistymisen ansiosta päätinkin, että tästä lähtien treenit ja leikkikerrat pidetään erikseen; jospa keskittymistä saisi sillä tavalla parannettua. Aiemmin on ollut vähän sellainen fiilis, että Mindy on odottanut liikaa treenin jälkeistä vimmaamista. Mutta sunnuntain treenejä odotellessa :)

Vihdoin ja viimein muuten on Mindyllä kaikki hampaat vaihtunut!!! :)

1 kommentti:

  1. Hyvä että Mindynkin hampaat on jo vaihtunu! :)Mie kans huokasin helpotuksesta kun vihdoin ja viimein se viimenen alakulmuri lähti perjantaina:) Säästypähän yks 100e ettei tarvinnu lähtee poistattamaan :P

    VastaaPoista