sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Mindy 7 kuukautta! :)

Mindystä on tullut iso tyttö, ikää on jo 7 kuukautta :)
Paino: 24,7 kiloa
Säkää en ole mitannut, mutta veikkaisin että jossain 60 cm kieppeillä.

Reissu meni meillä omistajilla loistavasti vaikka Mindyä olikin välillä hirmunen ikävä. Mindyllä oli kuitenkin hyvät oltavat anoppilassa ja taisi neiti olla vähän hämillään kun yhtäkkiä parin viikon jälkeen taas ilmestyttiin kuvioihin. Eka ilta kotona meni vähän ihmetellessä ja väsyneissä fiiliksissä, mutta muuten kotiinpaluu sujui kivuttomasti. En tiennytkään että koiraa voi olla niin ikävä!! :)

Pääsiäisenä käytiin Sulkavalla mummolassa, jossa Mindy sai sitten temmeltää vapaana sydämensä kyllyydestä. Ihana oli välillä päästä keskelle korpea, jossa koiran voi antaa juosta huoletta vapaana :)
Nyt sitä sitten yritetään palata takaisin arkeen; varsinkin treenaamisessa on tullut aika paljon takapakkia. Reissun jälkeen ollaan kerran käyty agilityä ja parit tokotreenit, mutta Mindyn keskittymiskyky on tainnut jäädä talvilomalle :) No, kai tämä tästä kun vaan itsellä kärsivällisyys riittäisi palata taas niin paljon taaksepäin treenaamisessa. Tänään piti olla taas treenit Lehmossa, mutta automatkalla Mindylle iski joku mahapöpö kun tuli oksennukset autoon. Päätin sitten kääntyä takaisin ja koitetaan niitä treenejä sitten joku toinen kerta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti