maanantai 10. toukokuuta 2010

Mindy 8 kuukautta!













Mindy-neidillä on siis ikää 8 kuukautta ja meno senkun kovenee! :)
Mindyn mitat eivät hirveästi ole tässä kuukauden aikana muuttuneet; säkä edelleen n.60 cm ehkä hiukan yli ja painoa neidillä on n. 25 kiloa.

Mindyllä onkin uuteen kotiin muutto edessä; me omistajat kun päätettiin vaihtaa maisemia Vantaan suuntaan. Viikon päästä lähdetään muuttokuorman kanssa kohti Tikkurilaa ja Mindy muuttaa uuteen kotiin viikon meidän jälkeen. Pahimman muuttohässäkän ajan Mindy majailee anoppilassa täällä Joensuussa ja Mindy pääsee sitten suoraan uuteen valmiiseen kotiin! :) Mielenkiinnolla itsekin odotan pääkaupunkiseudun koirameininkejä! Toivottavasti päästään siellä valkkaripiireihin :)

Treeneissä olen tosiaan pitänyt vähän hermolomaa ja noin viikko sitten alettiin Mindyn kanssa taas palata normaaliin treeniarkeen. Ihan hyvää on tehnyt meille molemmille tuo pieni tauko ja nyt löytyy koirastakin ihan uutta intoa tokoiluun! :) Noutotreenit oli meillä sen verran alkuvaiheessa ennen treenitaukoa, että nyt sitten jatketaan ihan alkeista taas. Liikkeestä maahan meno meillä ei oikein suju vielä kovin nopeasti, mutta nyt sitä pitääkin sitten treenailla ihan urakalla! Kaipa se nopeus sieltä vielä löytyy! Onneksi tältä meidän vauhti-neidiltä alkaa vihdoin löytyä sitä kauan kaivattua keskittymiskykyä :) Hihnassa kulkeminen ei kyllä vieläkään ole täysin nuhteetonta...

Lähiviikkoina ollaan Mindyn kanssa keskitytty vain hauskanpitoon ja vimmaamiseen ja ollaankin oltu koirapuiston kantakävijöitä! :) Nyt Mindykin alkaa olla jo sen verran iso ettei ihan kaikkia ärähdyksiä tarvitse pelätä. Mindy onkin saanut uusia leikkikavereita ja saanut juosta keppien perässä sydämensä kyllyydestä! Ihana katsoa kun koira nauttii!! Täällä kaupungissa kun tuo vapaana juokseminen ei ole mahdollista joka ulkoilukerralla.

Viime viikonloppuna käytiin taas Sulkavalla ja meidän neiti, uskokaa tai älkää, kävi uimassa!! Oltiin ihan varmoja että meidän koira ei järveen mene kun suihkussa käyminen on pahinta painajaista eikä Mindy mene lähellekkään lätäköitä. Järven lähelle kun mentiin niin Mindy totesi ettei se vesi niin kamalaa olekaan ja lopulta Mindy polski vedessä ihan innoissaan! :)


Tässä muutamia otoksia lähiajoilta

Seuraavat kuulumiset sitten luultavasti sieltä Vantaan suunnalta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti