sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kuulumisia pitkästä aikaa :)

Onpahan taas hetki vierähtänyt blogin päivittämisessä :) Jospa sitä taas "pienen" tauon jälkeen alkaisin päivitellä kuulumisia vähän useammin.

Elikkäs nykyään majaillaankin Mindyn kanssa Etelä-Suomessa. Mindy onkin jo hyvin kotiutunut tänne Vantaalle ja uusia koirakamuja on saatu paljon koirapuistossa käydessä. On siellä tässä syksyn mittaan parit kolhutkin saatu, mutta muuten Mindy pärjännyt eteläsuomalaisten haukkujen seassa oikein mainiosti :) Treenattu on kuten ennekin; vaihtelevasti. :) Harmittaa vaan kun ei olla varsinaisesti mihinkään treeniporukoihin tutustuttu, mutta ihan kaksistaan ollaan touhuttu kuitenkin. Keskittyminen on huomattavasti parantunut kun ollaan pikku liikkeitä treenailtu koirapuiston vilskeessä :) Valkkariporukoihin pitäis varmaan jossain vaiheessa yrittää päästä mukaan..Mutta, kaikki ajallaan ;)

Mindyllä on uusi boyfriend; hurmaava pikkuherra Bono, joka on siis kaverini labbispentu :) Näistä touhoista tulee kyllä vielä bestikset kunhan Bono vähän kasvaa. Olkkarin painileikit alkaa olla kyllä jo hyvässä vauhdissa ja Mindykin osaa tosi hellästi leikkiä pennun kanssa. Ulkona ei vielä leikit ihan kohtaa kun pikkuinen ei vielä pysy meidän vauhtineitokaisen perässä :)
Kuluneen viikon Mindy vietti anoppilassa Joensuussa. Väsynyt neiti saapui eilen takaisin kotiin; taisi olla vaudikas viikko kun nukkui sikeästi koko loppuillan ;) Ikävähän tuossa viikon aikana ehti tulla ja olikin ihana saada karvakuono takaisin kotiin :)  Kotona on kyllä liian hiljaista ilman Mindyä :)

Nyt olis neidillä tosiaan ikää vuosi ja 3 kuukautta ja toiset juoksutkin alkoivat juuri. Paino on pysytellyt jo jonkin aikaa siinä 30 kilon kieppeillä ja säkä varmaan n. 63 cm. Iso tyttö!! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti